Articole

 • Horoscopul Lunii Octombrie 2014

   


   


  Luna Octombrie 2014 este una speciala pentru impactul ei in viata fiecaruia in mod genial sau in mod neplacut, dupa caz. Se pregatesc schimbari majore si evenimente unice, la fel de geniale sau de neplacute, fiind o luna de rascruce pentru unii, tocmai pentru a provoca unele modificari  majore.


  Ea va pune sub lupa unele probleme de ratiune, rationament, corectitudine, sanatate mentala si echilibru pentru fiecare.


  Ziua de dragoste a lunii 16 Octombrie.

  Ziua karmica a lunii, 18 Octombrie.

   

  Lectiile  lunii, care vor oglindi lectii de viata pentru fiecare: sa invatam sa reactionam, sa fim decisi, sa ne aparam si sa stim sa facem echipa, sa daruim si sa fim corecti si echilibrati, limpezi, se vor contura noi casatorii si noi echipe, dupa cea de-a doua eclipsa si iesirea lui Mercur din mers retrograd, fiind aspecte dintre cele mai putin asteptate.

   

  Dupa 24 Octombrie multi burlaci si multe burlacite se vor decide sa isi inceapa viata de familie...

   

  In principal Cpricornii sau cei care au acest ascendent, dar nu numai ei. Decizia va fi sigura pana la vara anului urmator.

  citeste mai mult »

 • Horoscopul saptamanii: 20 septembrie - 5 octombrie 2014

   


   


  Specialistul Astro 24, astrolog Maria Sarbu, ne prezinta horoscopul acestei saptamani.


  Saptamana aceasta in care este cuprins sfarsitul lunii Septembrie si primele zile de Octombrie va aduce numeroase evenimente benefice si un aspect neplacut ce se va derula pana in ultima saptamana a lunii.


   


  Cele ma avantajate zodii sunt: Sagetatorul, Capricornul, Varsatorul si zodia Pesti.

  citeste mai mult »

 • Horoscopul saptamanii 22-28 Septembrie

  Saptamana 22-28 Septembrie 2014 este o saptamana cu evenimente de dragoste, dreptate, noi creatii, rezistenta si preocupari de sanatate.

  citeste mai mult »

 • Horoscopul Lunii Septembrie

  Luna Septembrie va fi o luna de recolte si binecuvantari, ziua incepe sa fie mai scurta si natura se pregateste pentru un nou ciclu de viata, asa cum si multi dintre noi ne pregatim de pasi mari si schimbari profunde la diferite capitole personale.


  Cele mai avantajate zodii in aceasta luna vor fi: Fecioara, Balanta, iar cele mai putin avantajate vor fi: Berbec, Rac si Capricorn.


  Zilele cele mai importante din luna Septembrie sunt: 2, 9, 13, 15, 20, 23, 26, 28.


  Recomand decizii, lamuriri si dialoguri de asocieri pana in preajma datei de 13, pentru ca odata prelungite si tragand de timp, ele se vor materializa abia dupa 25 Octombrie, poate nu in modul cel mai avantajos. Fiti pe faza si decideti rapid, va fi cel mai bine pentru a evita greseli iremediabile in luna ce urmeaza. 


   

  citeste mai mult »

 • Horoscopul Lunii August

  August este o luna de caldura si lumina, este prin excelenta cea mai dinamica din an, prin marcajele astrale dublate de graba spre concedii si incercarea fiecaruia dintre noi de a mai alunga un pic toamna, de a gasi cumva momentele acelea eterne de vara prin care sa intarzie cat mai mult venirea ploilor, uscarea frunzelor si terminarea vacantelor.


  In aceasta luna, cele mai importante zile vor fi: 2, 7, 10, 12, 16, 23, 25, 29 August. Ea va aduce un plus de putere femeilor, un plus de sexualitate si seductie barbatilor.


  Iar dupa August vor incepe lunile cele mai marcante din acest an, respectiv cele care vor aduce schimbari majore si iremediabile in viata oricui, fie ele cat de mici, dar de o valoare majora pentru viitor. Despre ele voi detalia la momentul potrivit. Haideti sa vedem acum ce va aduce sfarsitul verii pentru fiecare zodie in parte.

  citeste mai mult »

 • Horoscopul lunii iulie

  Luna Iulie 2014 este prin excelenta o luna cameleonica, plina de evenimente cu semnificatiile cele mai neasteptate, dar pe care le vei observa in timp.


  Pe parcursul acestei luni se vor identifica unele aspecte unice intr-o viata de om si pe cele mai importante le voi detalia, dar cu siguranta fiecare dintre voi va mai avea si alte evenimente specifice care va vor alinia viata pe undele cele mai importante pentru viitorul vostru.


  Primele evenimente importante vor fi chiar in prima saptamana, respectiv pe 5-6 iulie. Urmatoarele zile importante vor fi 16-17 iulie si la fel de insemnate 19-21 iulie.


  In functie de energia reprezentativa a fiecaruia, zilele de 5-6 iulie vor fi pline de curaj, de vointa si de determinare pe un domeniu de viata sau poate atat de importante in cat sa va puteti mobiliza in a va schimba viitorii 3 ani prin actiuni concrete pentru care ati tot ezitat sa le faceti inca de anul trecut incoace.


  Haideti sa vedem concret pentru fiece zodie in parte ce inseamna evenimentele astrale importante din aceasta luna.

  citeste mai mult »

 • Luna in Fecioara

  “Trupul nostru e o gradina iar gradinarul ei e vointa. Fie ca vrei sa sadesti urzici sau sa semeni laptuci, sa pui isop si sa plivesti cimbru, s-o acoperi cu un  singur soi de iarba sau s-o împodobe┼čti cu mai  multe, s-o lasi in paraginire din trindavie, sau  sa trudesti ca sa rodeasca, in vointa ta sta puterea si autoritatea. “( William Shakespeare)

  citeste mai mult »

 • Horoscopul sanatatii in luna iunie

  Prima luna de vara va fi blanda din punctul de vedere al starii de sanatate, in primul rand prin excluderea posibilitatii aparitiei epidemiilor ori intoxicatiilor alimentare grave (vor exista totusi si exceptii in cazul consumatorilor de ciuperci salbatice). Majoritatea nativilor vor munci prea mult (unii pentru a se imbogati, altii doar pentru a se afirma) si pot ajunge astfel in situatii de risc.


  Stresul si oboseala acumulate vor fi periculoase indeosebi in cazul nativilor din Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Nativii care se vor confrunta cu necesitatea de a suporta interventii chirurgicale (minore sau majore) vor fi de regula Racii, Leii, Balantele si Berbecii. Este de preferat ca interventiile, indeosebi cele majore, sa aiba loc imediat dupa 27 iunie, la Luna Noua. Tot referitor la interventiile chirurgicale, ar trebui evitata ziua de 13 iunie, mai ales daca este vorba de o operatie la ficat sau coapse (cand se formeaza aspectul de Luna Plina in Sagetator).


  Luna iunie va fi blanda si prin „absenta” eclipselor de Soare sau Luna, care pot afecta si ele starea de sanatate a tuturor nativilor, intr-un grad mai mare sau mai mic. Cei mai avantajati nativi sunt cei care au Soarele sau Ascendentul in Rac, deoarece inca beneficiaza de „prezenta” Marelui Benefic Jupiter in zodia lor.

  citeste mai mult »

 • Ce lectii de viata ne ofera ziua noastra de nastere

  Numerologia nu este doar o stiinta a predictiilor. Aceasta este chiar un ghid al intelepciunii. 

  citeste mai mult »

Pagina